• Program

30.11.2021 live recording

30 November 2021

11:00 - 11:05
Greeting
Duration: 5 min
speaker
Dmitriy Lebedev
11:05 - 11:25
Duration: 20 min
speaker
Leonid Nesterenko
11:25 - 12:05
Duration: 40 min
speaker
Yulia Sidnenko
12:05 - 12:30
Duration: 25 min
speaker
Alexander Shulakov
12:30 - 13:00
Coffee break
Duration: 30 min
13:00 - 13:15
Duration: 15 min
speaker
Tatiana Mishina
13:15 - 13:45
Duration: 30 min
speaker
Semen Frolov
14:25 - 14:30
Concluding remarks from the organizer
Duration: 5 min
speaker
Dmitry Lebedev

01.12.2021 live recording

01 December 2021

11:00 - 11:05
Greeting
Duration: 5 min
speaker
Dmitry Lebedev
11:05 - 11:45
Duration: 40 min
speaker
Anastasia Gusakova
11:45 - 12:15
Duration: 30 min
speaker
Elena Grebennik
12:50 - 13:20
Coffee break
Duration: 30 min
13:35 - 14:05
Duration: 30 min
speaker
Edvart Ziyazetdinov
14:05 - 14:35
Duration: 30 min
speaker
Ilnar Shamsutdinov
14:35 - 14:40
Concluding remarks from the organizer
Duration: 5 min
speaker
Dmitry Lebedev
Рекомендуем
Рекомендуем Рекомендуем

Our client service is more than happy to answer Your questions!

To contact us choose one of the icons from above or leave us a quick Facebook message using the button below.