Menu
Notifications
No notificaitons yet
  • Neljapäev, 11. mai

Neljapäev, 11. mai

PÄEVAKAVA - korraldajad võtavad endale õiguse päevakavas muudatuste tegemiseks

09:30 - 11:45
Ettekanded kolmes paralleelsessioonis, ühe sirutuspausiga
Duration: 135 min

Paralleelsessioonide l osa (09:30-10:30)

09:30 - 10:30
Tervislik ja toetav töökeskkond
Duration: 60 min

Moderaatorid:  
Siiri Puru ja Katti Kõrve 

Asukoht: KINO 2
 

9.30 – 9.45: Terve töötaja teejuht- miks mitte töötervishoiuõde?
speaker
Qvalitas Arstikeskuses meditsiinivaldkonna projektijuht
09.45 – 10.00: Kliinikute õenduskeskus kui alus toimivale ühisele voodifondile
speaker
Viljandi haigla Somaatilise ravi kliinikute õenduskeskuse juht
10.00 - 10.15: Mida teha, et meil oleks töötajaid täna, homme ja 100 aasta pärast?
speaker
Eesti tööandja brändingu valdkonna eestvedaja
10.15 – 10.30: SESSIOONI KÜSIMUSED
09:30 - 10:30
Innukas innovatsioon
Duration: 60 min

Moderaatorid: 
Ilona Pastarus ja Saima Hinno

Asukoht: SUUR SAAL
 

9.30 – 9.45: Innovatsioonisaadikud – ideede genereerimisest oskusliku probleemilahenduseni intensiivraviosakonnas
speaker
Tartu Ülikooli Kliinikumi intensiivraviosakonna füsioterapeut
speaker
Tartu Ülikooli Kliinikumi intensiivraviosakonna õendusjuht
09.45 – 10.00: Innovaatiline meeskond MET Regionaalhaiglas
speaker
Põhja-Eesti Regionaalhaigla intensiivravi keskuse õendusjuht
10.00 - 10.15: Raske õppustel, kerge lahingus – mida suudab simulaatorsünnitaja?
speaker
Tartu Ülikooli Kliinikumi naistekliiniku ämmaemand
10.15 – 10.30: SESSIOONI KÜSIMUSED
09:30 - 10:30
Eesmärgistatud koostöö
Duration: 60 min

Moderaatorid: 
Ulvi Tasane  ja Liis Raag 

Asukoht: KINO 3
 

9.30 – 9.45: RFK valdkonnaülene kasutamine
speaker
Tartu Ülikooli Pärnu kolledži Sotsiaaltöö ja rehabilitatsiooni korralduse nooremlektor
09.45 – 10.00: Ämmaemanda sünnitusjärgsed koduvisiidid ja toetusteekonna loomine
speaker
Eesti Ämmaemandate Ühingu juhatuse liige
10.00 - 10.15: Labor patsiendi juures ehk “patsient meeskonnas”
speaker
Eesti bioanalüütikute ühingu juhatuse esimees
10.15 – 10.30: SESSIOONI KÜSIMUSED
10:30 - 10:45
SIRUTUSPAUS
Duration: 15 min

Paralleelsessioonide ll osa (10:45-11:45)

10:45 - 11:45
Tervislik ja toetav töökeskkond
Duration: 60 min

Moderaatorid:  
Siiri Puru ja Katti Kõrve 

Asukoht: KINO 2
 

10.45 – 11.00: Kuressaare Haigla Noortekabineti sünd ärikeskuses
speaker
Kuressaare Haigla Noortekabineti eestvedaja, ämmaemand
11.00 – 11.15: Töötajad vajavad vabadust
speaker
Ragn-Sells AS juhatuse esimees, Tööandjate Keskliidu volikogu esinaine
11.15 – 11.30: Meeskonnatöö praktika Haapsalu NRKs
speaker
Haapsalu Neuroloogiline Rehabilitatsioonikeskuse füsioterapeut
11.30 – 11.45: SESSIOONI KÜSIMUSED
10:45 - 11:45
Innukas innovatsioon
Duration: 60 min

Moderaatorid: 
Ilona Pastarus ja Saima Hinno

Asukoht: SUUR SAAL
 

10.45 – 11.00: Elu ratastel – mobiilne kabinet
speaker
Viljandi Haigla juhtiv radioloogiatehnik
11.00 – 11.15: Tehisintellekt Regionaalhaigla onkoloogia- ja hematoloogiakliinikus täna ja lähitulevikus
speaker
Põhja-Eesti Regionaalhaigla onkoloogia- ja hematoloogiakliiniku õendusjuht
11.15 – 11.30: Digimikroskoopia hematoloogias ja tsütoloogias; digipatoloogia patoloogias
speaker
Tartu Ülikooli Kliinikumi Ühendlabori kliinilise keemia ja üldkliiniliste analüüside osakonna bioanalüütik
speaker
Ida-Tallinna Keskhaigla patoloogiakeskusese digipatoloogia spetsialist
11.30 – 11.45: SESSIOONI KÜSIMUSED
10:45 - 11:45
Eesmärgistatud koostöö
Duration: 60 min

Moderaatorid: 
Ulvi Tasane  ja Liis Raag 

Asukoht: KINO 3
 

10.45 – 11.00: Füsioterapeut sünnitusmajas
speaker
Ida-Tallinna Keskhaigla füsioterapeut
11.00 – 11.15: Õe roll jalaravi meeskonnas
speaker
Jalaravi Kliiniku juhataja ning koolitaja
11.15 – 11.30: Koostöö eaka inimese heaks üldhooldekodus
speaker
OÜ Medendi vastutav õde, Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli külalisõppejõud
speaker
Terviseõenduse seltsingu juhatuse liige
11.30 – 11.45: SESSIOONI KÜSIMUSED
11:45 - 13:00
LÕUNA
Duration: 75 min
13:00 - 15:15
Ettekanded kolmes paralleelsessioonis, ühe sirutuspausiga
Duration: 135 min

Paralleelsessioonide lll osa (13:00-14:00)

13:00 - 14:00
Edukas eestvedamine
Duration: 60 min

Moderaatorid:
Aina Saarma  ja Helen Valk 

Asukoht: KINO 2
 

13.00 -13.15: „Nähtamatu nähtavaks“ ehk tervishoiu arengute telgitagused
speaker
Eesti Õdede Liidu Põhja piirkonda juht
13.15 - 13.30: Lähitulevik eriõdedega
speaker
Eesti Õdede Liidu asepresident
13.30 - 13.45: Lapspatsient radioloogias
speaker
Tartu Ülikooli Kliinikumi radioloogiatehnik
13.45 - 14.00: SESSIOONI KÜSIMUSED
13:00 - 14:00
Parimad praktikad
Duration: 60 min

Moderaatorid:  
Rita Beljuskina ja Jaanika Kukk 

Asukoht: SUUR SAAL
 

13.00 -13.15: Kiire paranemise programm kardiotorakaalkirurgilise patsiendi perioperatiivses käsitluses.
speaker
Põhja-Eesti Regionaalhaigla rindkere- ja veresoontekirurgia osakonna õendusjuht
13.15 - 13.30: „Ma ei maga, ma ei söö ..."
speaker
Ristiku Tervisekeskuse pereõde ja Pärnu Haigla sisehaiguste kliiniku osakonna nõustaja
13.30 - 13.45: Puhas enesekateteriseerimine kui kuldstandard retensioonitüüpi põiehäirete ravis
speaker
Lääne-Tallinna Keskhaigla Närvihaiguste ja psühhiaatria kliiniku õendusjuht
13.45 - 14.00: SESSIOONI KÜSIMUSED
13:00 - 14:00
Vaimne tervis
Duration: 60 min

Moderaatorid:
Laura Oisalu ja Egle Küttis 

Asukoht: KINO 3
 

13.00 -13.15: Mis seos on Klaabul vaimse tervise õdedega?
speaker
Viljandi Haigla Psühhiaatriakliiniku õendusjuht
speaker
Pärnu Haigla psühhiaatriakliiniku ja Psühhiaatria- ja Psühhoteraapia Keskuse Sensus vaimse tervise õde
13.15 - 13.30: Tööõnne spetsialistid EMOs
speaker
Tartu Ülikooli Kliinikumi EMO õde
13.30 - 13.45: Vaimse tervise õdede panus koolitervishoius
speaker
Tallinna Koolitervishoiu laste vaimse tervise õde
speaker
Tallinna Koolitervishoiu juhatuse liige
13.45 - 14.00: SESSIOONI KÜSIMUSED
14:00 - 14:15
SIRUTUSPAUS
Duration: 15 min

Paralleelsessioonide lV osa (14:15-15:15)

14:15 - 15:15
Edukas eestvedamine
Duration: 60 min

Moderaatorid:
Aina Saarma  ja Helen Valk 

Asukoht: KINO 2
 

14.15 - 14.30: Kaugteenused tervishoius ja õed nende keskmes
speaker
Tervisekassa arendusosakonna juht
14.30 – 14.45: Ühe unistuse lugu
speaker
Lääne-Tallinna Keskhaigla juhatuse liige - õendusjuht
14.45 - 15.00: Tervisekassa – nime või sisu innovatsioon?
speaker
Tervisekassa ennetusportfelli juht
15.00 - 15.15: SESSIOONI KÜSIMUSED
14:15 - 15:15
Parimad praktikad
Duration: 60 min

Moderaatorid:  
Rita Beljuskina ja Jaanika Kukk 

Asukoht: SUUR SAAL
 

14.15 - 14.30: Koduhaigla – miks haigla läheb koju?
speaker
Viljandi haigla koduteenuste osakonna juht
speaker
Viljandi haigla koduhaigla teenuse koordinaator ja õde
14.30 – 14.45: Ämmaemanda nõuandetelefon 12252 perede käsutuses 24/7
speaker
Eesti Ämmaemandate Ühingu volikogu liige
14.45 - 15.00: Innovaatilised liikumisabivahendid neuroloogias
speaker
KU Leuveni ülikooli doktorant, füsioterapeut
15.00 - 15.15: SESSIOONI KÜSIMUSED
14:15 - 15:15
Vaimne tervis
Duration: 60 min

Moderaatorid:
Laura Oisalu ja Egle Küttis 

Asukoht: KINO 3
 

14.15 – 14.30: Kuidas põleda ereda leegiga?
speaker
Eesti Radioloogiatehnikute Ühingu president
14.30 - 14.45: Kaua võib? Mida saab teha ise ja mida tööandja, et kaastundeväsimus ja läbipõlemine ei tuleks kimbutama
speaker
Vaimse tervise õde, leinanõustaja
14.45 - 15.00: Kuidas õige töökorraldus meie vaimset tervist hoiab?
speaker
Sotsiaalinisteeriumi esmatasandi tervishoiu ekspert, perearst
15.00 - 15.15: SESSIOONI KÜSIMUSED
15:15 - 16:00
MAAGILINE 100 – kuidas see meid mõjutab?
Duration: 45 min

Teie ees on: Ilona Pastarus; Gerli Liivet; Ulvi Tasane; Aivar Orav; Liis Raag; Jaanika Kukk; Maare-Liis Oinus 

Teadustööde tunnustamine

KOHVI ja HEAD KODUTEED

Konverentsi sisu valmib koostöös erinevate organisatsioonidega. Kaasatud on Eesti Bioanalüütikute Ühing, Eesti Füsioterapeutide Liit, Eesti Ämmaemandate Ühing, Eesti Radioloogiatehnikute Ühing, EÕL Intensiivõenduse Seltsing, Eesti Anesteesia- ja intensiivravi Õdede Ühing, EÕL Kliinilise Õenduse Seltsing, EÕL Terviseõenduse Seltsing, EÕL Vaimse Tervise Seltsing, Eesti Operatsiooniõdede Ühing.

Contacts of organizer

Estonia pst 9, 10148 Tallinn

Lisainformatsioon

Küsimustega konverentsi kodulehe info osas pöörduda tiina@wowevents.ee

Küsimustega konverentsi sisu osas pöörduda ulvi.tasane@kutseliit.eu
 

.