Menu
Notifications
No notificaitons yet
  • Kolmapäev, 10. mai

Kolmapäev, 10. mai

PÄEVAKAVA - korraldajad võtavad endale õiguse päevakavas muudatuste tegemiseks

09:30 - 10:30
Kogunemine.
Duration: 60 min

Päeva modereerib Mirko Ojakivi

speaker
Eesti Rahvusringhäälingu saatejuht ja toimetaja
10:30 - 10:50
Konverentsi sissejuhatavad tervitused
Duration: 20 min
speaker
Alar Karis

Eesti Vabariigi president

Elisabeth Adams

European Federation of Nursing (EFN) president

10:50 - 11:05
Paneeldiskussiooni sissejuhatav ettekanne: Koostöö vajalikkus
Duration: 15 min

Mõjukas meeskond
Eetiline eestvedamine
Innukas innovatsioon
Edukas digimaailm

speaker
Eesti Vabariigi terviseminister
11:05 - 12:15
Eesti tervishoiusüsteem ja tervishoiukorraldus - rahastamises ja jätkusuutlikkuses.
Duration: 70 min

Panelistid: Anneli Kannus; Le Vallikivi; Birgit Lao, Riina Sikkut, Jaan Sütt; Rain Laane; Jaanus Pikani

speaker
Eesti Vabariigi terviseminister
speaker
Tervisekassa juht
speaker
Eesti Perearstide Seltsi juht, perearst
speaker
Eesti Arstide Liidu president, Tartu Ülikooli Kliinikumi valdkonnajuht
speaker
Eesti Õdede Liidu president
speaker
ScanBalt juhatuse liige
speaker
Terviseameti peadirektor
12:30 - 13:45
Lõuna
Duration: 75 min
13:45 - 14:30
Inspiratsioonilugu
Duration: 45 min

Üllatusesinejalt

14:30 - 14:45
Sirutuspaus ümberpaiknemiseks
Duration: 15 min

Paralleelsessioonide l osa (14:45-15:45)

14:45 - 15:45
Mõjukas meeskond
Duration: 60 min

Moderaatorid:
Anneli Kannus ja Mirko Ojakivi 

Asukoht: KINO 2
 

14.45 - 15.00: Õdede õiguste ja vastutuse areng. Iseseisvad vastuvõtud
speaker
Sotsiaalministeeriumi Tervisesüsteemi arendamise osakonna juhataja
15.00-15.15: Kes moodustavad esmatasandi tervishoiu meeskonna?
speaker
Eesti Perearstide Seltsi juht, perearst
15.15-15.30: Haige vastsündinu vanemate kaisus
speaker
Lääne-Tallinna Kekshaigla naistekliiniku vastsündinute osakonna ämmaemandusjuht
15.30-15.45- SESSIOONI KÜSIMUSED
14:45 - 15:45
Digimaailma edukus
Duration: 60 min

Moderaatorid: 
Aleksei Gaidajenko  ja Maare Liis Oinus 

Asukoht: SUUR SAAL
 

14.45-15.00: UpTIS ja selle alameeskonnad
speaker
Sotsiaalministeeriumi upTIS juht ja Tervisekassa tervisesüsteemide arendusjuht
15.00 - 15.15: Terviseteekond digitaliseeruvas ühiskonnas
speaker
Tervisekassa tootejuht
15.15-15.30: Tehisintellekt ja eetilised aspektid
speaker
Tartu Ülikooli praktilise filosoofia kaasprofessor ja National Institutes of Health bioeetika osakonna teadur
15.30-15.45: SESSIOONI KÜSIMUSED
14:45 - 15:45
Eetika muutuvas tervishoius
Duration: 60 min

Moderaatorid:
Gerli Liivet  ja Aivar Orav 

Asukoht: KINO 3
 

14.45-15.00: Suhtlusportaalid ja eetika
speaker
Viljandi Haigla psühhiaatrikliiniku vaimse tervise õde
15.00-15.15 Töökultuur ja eetiline juhtimine laboratooriumis
speaker
Tartu Ülikooli Kliinikumi ühendlabori bioanalüütik
15.15 - 15.30: Eetilised väljakutsed esmatasandil
speaker
Terviseõenduse seltsingu juhatuse liige, pereõde
speaker
Terviseõde, RN, MsC, Terviseõenduse seltsingu juhatuse liige
15.30 - 15.45: SESSIOONI KÜSIMUSED
15:45 - 16:00
SIRUTUSPAUS
Duration: 15 min

Paralleelsessioonide ll osa (16:00-17:00)

16:00 - 17:00
Mõjukas meeskond
Duration: 60 min

Moderaatorid:
Anneli Kannus ja Mirko Ojakivi 

Asukoht: KINO 2
 

16.00 –16.15: Vere teekond doonorist patsiendini
speaker
Ida-Tallinna Keskhaigla transfusioonispetsialist
speaker
Põhja-Eesti Regionaalhaigla Verekeskuse õendusjuht
16.15 - 16.30: Nabaväädi HAT Apgar hindamine (arendatud koos ämmaemandatega)
speaker
Eesti bioanalüütikute ühingu juhatuse esimees
speaker
Tartu Ülikooli Kliinikumi naistekliiniku sünnitusosakonna vanemämmaemand
16.30 - 16.45: Operatsiooniõde - tippmeeskonna liige
speaker
Eesti Operatsiooniõdede Ühingu juhatuse liige
speaker
Eesti Operatsiooniõdede Ühingu juhatuse liige
16.45 - 17.00: SESSIOONI KÜSIMUSED
16:00 - 17:00
Digimaailma edukus
Duration: 60 min

Moderaatorid: 
Aleksei Gaidajenko  ja Maare Liis Oinus 

Asukoht: SUUR SAAL
 

16.00 –16.15: Õe innovatsioon – Communicare ICU äpp kõnetule intensiivravi patsiendile
speaker
Põhja-Eesti Regionaalhaigla Anestesioloogia kliiniku kvaliteedi spetsialist ja Eesti Anesteesia-ja Intensiivraviõdede Ühingu juhatuse liige
16.15 - 16.30: 3D röntgen
speaker
Tartu Ülikooli Kliinikumi radioloogiatehnik
16.30 - 16.45: Mida digitaliseerimine tervishoius tegelikult muudab?
speaker
Tallinna Tehnikaülikooli professor, E-meditsiini keskuse juht ja Ida-Tallinna Keskhaigla radioloog
speaker
Tallinna Tehnikaülikooli e-meditsiini keskuses tervishoiu spetsialist ning Rahandusministeeriumi riigieelarve osakonna finantstalituse juhataja
16.45 - 17.00: SESSIOONI KÜSIMUSED
16:00 - 17:00
Eetika muutuvas tervishoius
Duration: 60 min

Moderaatorid:
Gerli Liivet  ja Aivar Orav 

asukoht: KINO 3
 

16.00 –16.15: Süütunne meditsiinis
speaker
Eesti Arstide Liidu juhatuse liige
16.15 - 16.30: Video või telesild: Haigla eetikakonsultatsioonide projekt
speaker
Tartu Ülikooli praktilise filosoofia kaasprofessor ja National Institutes of Health bioeetika osakonna teadur
16.30 - 16.45: Eetiline konflikt: kergest punetusest sügava haavani
speaker
Tartu Tervishoiu Kõrgkooli lektor ja Tartu Ülikooli peremeditsiini ja rahvatervishoiu instituudi nooremteadur
16.45 - 17.00: SESSIOONI KÜSIMUSED
19:00 - 23:00
ÜHISSESSIOON
Duration: 240 min

Meeskonnatöö ja juhtimine, PROTO avastuskeskuses

Contacts of organizer

Estonia pst 9, 10148 Tallinn

Lisainformatsioon

Küsimustega konverentsi kodulehe info osas pöörduda tiina@wowevents.ee

Küsimustega konverentsi sisu osas pöörduda ulvi.tasane@kutseliit.eu
 

.