Menu
 
 
Notifications
  • Program

Program

22.08.2024
23.08.2024
08:15 - 09:00
Registration, faculty presentation upload
Duration: 45 min
09:00 - 09:10
Welcome & Introduction
Duration: 10 min
09:10 - 13:20
General laryngology
Duration: 250 min
09:10 - 09:30
Laryngology office set-up
Duration: 20 min
09:30 - 09:50
Voice laboratory
Duration: 20 min
09:50 - 10:20
Evaluation of dysphonic patient
Duration: 30 min
10:20 - 10:50
Multidimensional voice assessment from the perspective of the speech-language pathologist
Duration: 30 min
10:50 - 11:00
Discussion
Duration: 10 min
11:00 - 11:20
Coffee break
Duration: 20 min
11:20 - 11:50
General vs local anesthesia in laryngology
Duration: 30 min
11:50 - 12:30
Laryngeal Electromyography
Duration: 40 min
12:30 - 13:00
Lasers in laryngology
Duration: 30 min
13:00 - 13:20
Discussion
Duration: 20 min
13:20 - 14:20
Lunch
Duration: 60 min
14:20 - 17:00
Common diagnosis in laryngology
Duration: 160 min
14:20 - 14:40
GERD and dysphonia
Duration: 20 min
14:40 - 15:20
Glottal gap - what do we do?
Duration: 40 min
15:20 - 15:40
Addictive habbits in treating ENT diseases
Duration: 20 min
15:40 - 16:20
Precancerous diseases of the larynx with round table
Duration: 40 min

Panel: Romāns Dzalbs, Marius Polianskis, Teemu Kinnari

Hanna Freiberg
16:20 - 17:00
Laryngeal papillomatosis with round table
Duration: 40 min

Panel: Lauri Maisvee, Jānis Sokolovs, Ahmed Geneid

17:00 - 17:20
Discussion
Duration: 20 min
19:00 - 21:30
Dinner for all participants
Duration: 150 min
09:00 - 11:35
Vocal fold paralysis
Duration: 155 min
09:00 - 09:40
Injection larygoplasty
Duration: 40 min
09:40 - 10:20
Framework surgery
Duration: 40 min
10:20 - 10:40
Reinnervation
Duration: 20 min
10:40 - 11:00
Effectiveness of voice therapy in the treatment of unilateral vocal fold paralysis: comparison between Water-Resistance Therapy and Vocal Function Exercises
Duration: 20 min
11:00 - 11:20
Surgical treament for bilateral vocal fold paralysis
Duration: 20 min
11:55 - 16:45
Functional disorders
Duration: 290 min
11:20 - 11:35
Discussion
Duration: 15 min
11:35 - 11:55
Coffee break
Duration: 20 min
11:55 - 12:15
Muscle tension dysphonia
Duration: 20 min
12:15 - 12:50
Laryngeal dystonia
Duration: 35 min
12:50 - 13:00
Discussion
Duration: 10 min
13:00 - 14:00
Lunch
Duration: 60 min
14:00 - 14:30
Retrograde cricopharyngeal dysfunction
Duration: 30 min
14:30 - 15:10
Quick and Simple Evaluation of Swallowing
Duration: 40 min
15:10 - 15:50
Patients with non-organic problems/ visual feedback therapy
Duration: 40 min
15:50 - 16:30
Singing voice/ management of singing voice
Duration: 40 min
16:30 - 16:45
Discussion
Duration: 15 min
17:00 - 17:30
Closing words, certificates etc
Duration: 30 min

Organizing secretariat

Scientific committee