Menu
 
 
Notifications
No notificaitons yet
  • Program

Program

12. October
+

AGENDA

We have worked the agenda so that it allows plenty of time for socialising on both days. 
Our speakers will be there in person if travel restrictions allow for it. Please keep in mind, that changes in the program may apply.

DAY 1 @ H20 6 event space in Riga, Latvia

08:30 - 10:00
DOORS OPEN, MEET&GREET, COFFEE BREAK, REGISTRATION
Duration: 90 min
10:00 - 10:10
OPENING REMARKS
Duration: 10 min
speaker
Co-Founder, NBHF, Estonia
10:10 - 10:40
NEXT IN DESTINATION MARKETING AND REGIONAL CONCEPT: Panel opening with Baltic Tourism Board and HOTREC representatives
Duration: 30 min
speaker
General Manager at Lithuania Travel, Lithuania
speaker
Director of Estonian Tourism Board, Estonia
speaker
Director of Tourism Department, Investment and Development Agency (LIAA), Latvia
speaker
Director General at HOTREC, Belgium
10:40 - 11:25
KEYNOTE: NEXT IN INNOVATION Exploring the future of Hospitality
Duration: 45 min

How Immersive Tech, WEB3 and the Metaverse are Revolutionizing the Guest Experience 
Michael C. Cohen, Managing Partner, Growth Advisors International Network GAIN
 

speaker
Managing Partner, Growth Advisors International Network - GAIN, Canada
11:25 - 11:45
DIRECT DIGITAL STRATEGY TRENDS
Duration: 20 min

Case study on how to maximize direct revenue stream

speaker
Web Studio Global Director, D-EDGE
11:45 - 12:10
COFFEE BREAK
Duration: 25 min
12:10 - 12:30
NEXT IN MEGATRENDS
Duration: 20 min
speaker
CEO, Itla Children's Foundation, Finland
12:30 - 12:30
INTRODUCTION TO WORKSHOPS
Duration: 0 min

NBHF team

12:30 - 13:30
WORKSHOPS
Duration: 60 min

NEXT in PEOPLE SKILLING 
Lead by Emanuel Donhauser and Victor Ravdive

NEXT in CONCEPT: HYBRID OR NOT
Lead by Gilberto Vizzini

NEXT in TRENDS: The inclusion of pets in the hotel and restaurant experience – latest trends and benefits.
Presentation by Martin Aadamsoo 

speaker
Creator & Owner of SwissEdEx, Switzerland
speaker
Founder of Resto-Rātors Group, Latvia. CEO of Piazza Italiana LTD, London
speaker
International Strategy Director, Il Prisma Group, United Kingdom
speaker
Head of Strategic Communication at Magnum, the parent company of Pet City and Apotheka, Estonia
13:30 - 14:40
LUNCH, MINGLE, MEETING SPONSORS
Duration: 70 min
14:40 - 15:40
CASE STUDIES
Duration: 60 min

NEXT in SUSTAINABILITY, Eric Ricaurte, Greenview, Singapore

NEXT in SERVICE, Aslak de Silva, Selfly Store, Finland

NEXT in CONCEPT, Priit Villemson, Viirelaid Republic President, Viirelaid Private Island, Estonia

speaker
Founder & CEO, Greenview, Singapore
speaker
CEO, Selfly Store, Finland
speaker
Viirelaid Republic President, Viirelaid Island, Estonia
15:40 - 16:15
THE LANGUAGE OF THINGS: How to rediscover your brand opportunities in the next next next normal
Duration: 35 min
speaker
CEO and creative director, MIXD studio, Wrocław, Poland
16:15 - 16:25
BREAK
Duration: 10 min
16:25 - 16:55
NEXT IN OUTLOOK for Baltic hospitality: The current state of the Baltic hotel market and future outlook
Duration: 30 min
speaker
Director for Scandinavia, Russia and the Baltic States at Christie & Co
speaker
General Manager, Pullman Riga Old Town, Latvia
speaker
Regional Director Baltics & Spain, Radisson Hotel Group, Latvia
16:55 - 17:00
CLOSING COMMENTS
Duration: 5 min

NBHF team

19:00 - 23:00
BALTIC HOSPITALITY AWARDS CEREMONY
Duration: 240 min

The Baltic Hospitality Awards is an annual event that recognizes outstanding achievements and excellence in the hospitality industry across the Baltic region. We are awarding the Best of the Best in Baltics. 

13. October
+

DAY 2 @ H20 6 event space in Riga, Latvia

MASTERCLASSES lead by sector experts
10.00-12.30, with a coffee break in between.
All three masterclasses take place at the same time in three different rooms at H20 6 venue.

Please keep in mind, that changes in the program may apply.

10:00 - 12:30
Dare to Care: Next in Mental Health in Hospitality industry
Duration: 150 min

Option 1

speaker
Workplace Mental Health Specialist, Inner Work CH, Switzerland
10:00 - 12:30
Luxury Culinary and Hospitality Standard in the New Reality 
Duration: 150 min

Option 2

speaker
Director, Hôtel & Spa du Castellet 5* R&C and Grand Prix Hôtel 3*, France
10:00 - 12:30
How Can Hotels Embrace the Metaverse?
Duration: 150 min

Option 3

speaker
Managing Partner, Growth Advisors International Network - GAIN, Canada

Don´t miss out!

SPONSORS SPONSORS
.